Annonse

ANNONSERE PÅ TVNYTT.NO

Priser, formater og samarbeidspartnere

KORT OM TVNYTT.NO

TVNYTT.NO er et uavhengig nettsted med nyheter om TV og TV-bransjen. Vi spesialiserer oss på nyheter for de som er over middels interessert i TV og TV-faget, med fokus på premièrer og det som kommer på skjermen snart, enten det er streaming eller tradisjonell TV. TVNytt.no eies og drives av Radionytt.no, som siden 1999 har levert nyheter fra radiobransjen til alle som er interessert i radio. Den tredje søstersiden er Lytte.no, et nettsted som hjelper deg til å enkelt finne den radiostasjonen du ønsker å høre på. Tilsammen har disse tre nettstedene mer enn 3500 daglige besøkende.

ANNONSEFORMATER

TVNytt.no er en mobilvennlig side med responsivt design. Det betyr at alle bilder og tekst blir justert etter nettleseren man bruker. Vi kan tilby annonser med bilde eller tekst. Bilde må være i jpg eller gif-format og kunne passse inn i et responsivt design. Vi anbefaler dog ren tekst, ettersom det er vesentlig enklere å få til å passe inn og er det mest etterspurte. Teksten kan selvsagt inneholde lenke(r).

PRISER

Du kan annonsere på tvnytt.no eller kjøpe en pakke med radionytt.no og lytte.no, samt redaktørens reiseblogg erdetmulig.no. En enkel tekstannonse på tvnytt.no koster akkurat nå bare 300 kr. pr. mnd eller 3000 pr. år. For alle fire nettsteder er prisen på 12 000 kroner pr. år (samlet). Ta kontakt på post @ radionytt.no for nærmere informasjon.

KONTAKT OSS

Redaktør for TVNYTT.NO er Kyrre Dahl, som også er redaktør for RADIONYTT.NO og LYTTE.NO

Benytt mail-adressen nedenfor (fjern mellomrom):

POST @ RADIONYTT.NO

31.03.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter

Annonse