2. verdenskrig fra nye høyder

Historien om andre verdenskrig har blitt fortalt mange ganger og på mange måter. H2 tar konflikten til et helt nytt nivå i en totimers dokumentar, WWII From Space, som bruker revolusjonerende teknologi for å la seerne oppleve de dramatiske hendelsene - ovenfra!

WWII From Space gir et helt nytt perspektiv på andre verdenskrig ved å bruke spesialeffekter og utrolig satellitteknologi. Seerne får en bedre forståelse av de viktigste hendelsene i krigen ved at man flyr gjennom tid og rom og setter de store øyeblikkene i en global sammenheng.

Den prisvinnende dokumentaren gjenskaper avgjørende øyeblikk som ikke kunne bli fanget på kamera, og den utforsker andre verdenskrigs viktigste politiske hendelser og slag, inkludert Pearl Harbor, D-dagen og Hiroshima. Spennende grafikk ser nærmere på de økonomiske og politiske dimensjonene av krigen og kaster nytt lys på årsakene og konsekvensene.

WWII From Space har vunnet en prestisjetung Emmy for sin unike bruk av 3D-grafikk, kart og satellittbilder, og den har premiere på H2 onsdag den 9. september kl. 21.00.

Mer om Diverse - Kilde og Foto: A+E Networks

03.09.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl