Last Days of the Nazis

Hva førte til at nazistene skapte et av de ondeste regimene i historien? I en ny serie i seks episoder forteller HISTORY den rystende historien om andre verdenskrig fra nazistenes eget perspektiv. Last Days of the Nazis har premiere lørdag den 7. november.

På slutten av andre verdenskrig i 1945 samlet, arresterte og forhørte de allierte tusenvis av nazister, i tillegg til tyske borgere som var mistenkt for å være delaktig i nazistenes forbrytelser. I seks dramatiske episoder bruker Last Days of the Nazis disse forhørene til å fortelle den mørke og fascinerende historien om Det tredje riket fra et uvanlig perspektiv: nazistenes.

Serien bruker arkivbilder, opptak fra de faktiske forhørene, intervjuer med historikere og rekonstruksjoner av forhørene av kommandanter fra nazistenes dødsleirer, ledere i partiet, nazileger, generaler, arkitekter og medlemmer av Hitlerjugend.

Andre nazister av høy rang som blir portrettert i serien er blant annet ledende propagandist Julius Streicher, general Johannes Blaskowitz, den beryktede kommandanten ved Auschwitz, Rudolph Höss, og Heinrich Himmlers barndomsvenn og fastege, Karl Gebhardt. Last Days of the Nazis sendes på HISTORY på lørdager kl. 23.00 -

Mer om Diverse Kilde og Foto: A+E Networks

28.10.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans