History lager ny storserie

En ny storserie viser den sanne historien om legendariske krigere som Hannibal, Spartacus, Boudicca, Arminius, Attila huneren, i tillegg til goterne og vandalene, som risikerte alt for å forandre verden. Barbarians Rising har premiere på HISTORY® i 2016.

Serien forteller historien om Romerrikets vekst og fall fra de barbariske opprørsledernes perspektiv. Her følger vi en opprørsbølge mot stormakt fra innsiden. Romerriket kalte dem ”barbarer” - stammer som de regnet for å være på utsiden av deres sivilisasjon, og som levde et brutalt og voldelig liv. Men dette var også de mennene og kvinnene som startet avgjørende kamper som skulle forme fremtidens verden.

De åtte episodene viser noen av historiens største krigere, inkludert Hannibal, som avla en blodig ed i en alder av ni; Spartacus, slaven som ble rebellen som ledet et barbarisk opprør; Boudicca, den keltiske krigerdronningen; Arminius, Tysklands stjålne sønn; Attila huneren, ”Guds svøpe”; goterne, et hissig kampfolk som ble forrådt av Romerriket; og vandalene, det vandrende folket som ga Romerriket dødsstøtet. Disse historiene forteller hvordan et av verdens største riker styrtet på grunn av sin aggressiv kamp for å vokse.

Barbarians Rising er produsert for HISTORY av produksjonsselskapet October Films. Utøvende produsenter for HISTORY er Kristen Burns og Russ McCarroll. Adam Bullmore er utøvende produsent, Simon George (HISTORYs World War II From Space) er executive director, og Michael Waterhouse (HISTORY’sThe Bible) er seriens produsent for October Films.

Mer om Diverse Kilde og Foto: A&E Networks

03.12.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter