History går downunder

Pawn Stars Australia og Aussie Pickers er basert på to av de mest populære seriene som noen gang er blitt vist på HISTORY, og nå går turen 'down under' for å spore opp gjemte perler og sjeldne samleobjekter - og ikke minst menneskene og historiene bak dem.

Fra en takstein fra det berømte operahuset til en sjelden benprotese - du vet aldri hva som kommer inn dørene hos Sydneys mest kjente pantelåner-kjede "Happy Hockers" og kanskje havner i en episode av Pawn Stars Australia. Med fire filialer og 22 år bak disken er brødrene Aaron og Ben og deres beste venn Shanon klare for å kjøpe, selge og pantsette hva som helst. Hvis det er penger å tjene, er det alltid mulig å gjøre en handel.

Serien er basert på HISTORYs globale suksess Pawn Stars som hadde premiere i 2009. I tillegg til den australske versjonen, har det også kommet spin-off-serier i Storbritannia og Sør-Afrika. Pawn Stars Australia (12 episoder) - mandager kl. 22.00 fra 15. februar.

En annen svært populær serie i denne sjangeren, American Pickers, kommer nå også i australsk drakt. I Aussie Pickers følger vi Lucas Callaghan og Adam McDonald mens de reiser hele Australia rundt og saumfarer loft, bakgårder og skur for glemte klenodier. Aussie Pickers (8 episoder) - tirsdager kl. 22.00 fra 16. februar.

Mer om History Channel Kilde og Foto: A+E Networks

09.02.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter