Mysteriet om 'The Rock'

03.03.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter

Mer enn 50 år etter at tre menn rømte fra verdens mest beryktede fengsel, avdekker HISTORY nye ledetråder i den gamle saken. Alcatraz: Search for the Truth har premiere lørdag 19. mars og etterfølges søndag 20. mars av Inside Alcatraz: Legends of the Rock.

Den vågale og geniale flukten til Frank Morris og brødrene John og Clarence Anglin fra fengselsøya Alcatraz i 1962 er fortsatt et mysterium. I de fem tiårene siden den berømte flukten, som ble filmatisert i Clint Eastwoods Flukten fra Alcatraz i 1979, er den gjengse oppfatning at de tre skamløse forbryterne ikke overlevde det farefulle vannet i San Fransisco Bay.

Men med nytt bevismateriale og enestående samarbeid med familiemedlemmene til fangene som flyktet, tar HISTORY den spennende etterforskningen lenger enn noen gang tidligere i en eksklusiv totimers dokumentar, Alcatraz: Search for the Truth, lørdag 19. mars kl. 21.00.

Den andre dokumentaren, Inside Alcatraz: Legends of the Rock, har premiere på HISTORY søndag 20. mars kl. 21.00 og graver seg helt inn til kjernen av 'The Rock' med avslørende intervjuer med dem som kjenner den virkelige historien om Alcatraz.

Mer om History Channel Kilde og Foto: A+E Networks