Keanu Reeves i Viaplay-serie

05.04.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter

Keanu Reeves blir en del av Swedish Dicks, originalproduksjonen til Viaplay som i disse dager spilles inn i Los Angeles med Peter Stormare og Johan Glans som hovedrolleinnehavere. - Jeg er veldig glad for å være en del av Swedish Dicks, og jeg liker spesielt hvor progresjonsfokusert serien er. Manusene er veldig bra, og ikke minst var det flott å ha en mulighet til å jobbe med Peter Stormare igjen, forteller Keanu Reeves.

Administrerende direktør i Viaplay, Jonas Karlén, mener at serieproduksjonen tar strømmetjenesten ett steg videre i riktig retning. - Swedish Dicks er vår første egenproduserte serie, og gjør oss til en del av en eksklusiv gruppe selskaper som Amazon og Netflix, som lager eget innhold for strømming. Det at vi har fått med så talentfulle skuespillere synes jeg reflekterer potensialet til denne serien, forteller Jonas Karlén.

Swedish Dicks, skapt av selskapet The Viking Brothers, Andrew Lowery og Peter Settmann, er en komedie med handling fra Downtown Los Angeles. I serien følger man eks-stuntmann Ingmar (Peter Stormare) og hans liv som en litt amatørmessig privatetterforsker. En dag tar hans stakkarslige liv en ny vending når han møter Axel (Johan Glans), en tidligere DJ med en viss suksess. De går sammen for å starte deres eget detektivfirma med navnet Swedish Dicks. Serien følger paret gjennom en rekke utfordringer, men fortiden innhenter dem når de må løse mordgåten på Ingmars tidligere stuntpartner Tex (Keanu Reeves).

- Det er en herlig miks av lett og mørk humor, og det var utrolig gøy å spille inn, forteller showrunner Peter Settman. – Jeg tror oppsettet for serien, hvor man løser en sak hver episode, men følger samtidig et større mysterium som strekker seg over hele sesongen, gjør serien perfekt for ”binge-watching”. I tillegg til Stormare, Glans og Reeves så har serien med skuespillere som Vivian Bang, Felisha Cooper, Traci Lords og Eric Roberts. - Med Keanu Reeves på et allerede spennende lag er jeg sikker på at serien vil tatt godt i mot, ikke bare i Norge og Norden, men også i USA, forteller produsent Glenn Lund.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat