MTG lanserer Viafree

29.04.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG lanserer en ny generasjon play-plattform, Viafree, for å samle sitt gratis, reklamefinansierte videoinnhold på en felles plattform for Norge, Sverige og Danmark. Viafree vil inneholde tusenvis av timer med underholdning, inkludert det som i dag finnes på TV3play. Med Viaplay og Viafree vil MTG tilby mer digitalt innhold enn noe annet mediehus i Norden.

Viafree skal lanseres etter sommeren, og er en nyuviklet digital plattform som gjør det enkelt for brukeren å finne gratis, reklamefinansiert videoinnhold på nett og mobil. I Norge vil Viafree tilby norske programmer produsert for TV-kanalene TV3, Viasat 4 og TV6, egenprodusert innhold eksklusivt for Viafree, innhold fra andre plattformer i MTG-familien som Splay, Zoomin og eSport, samt innhold fra samarbeidspartnere. I tillegg ser MTG på muligheten for å åpne Viafree-plattformen for innhold fra andre mediehus og innholdsleverandører som ønsker å benytte seg av tjenesten.

Allerede i dag finner brukerne et bredt utvalg av underholdningsinnhold på den eksisterende tjenesten TV3play, blant annet TV3-suksesser som Luksusfellen og Paradise Hotel og TV3play-produksjoner som Det beste vorspielet, i tillegg til skandinaviske favoritter som Trolljegerne med Robert Aschberg. Med Viafree videreutvikler MTG sin digitale reklamefinansierte plattform.

- Med Viafree tar vi det neste steget i MTGs digitale satsning. Tjenesten skal gjøre innholdet vårt enkelt å finne og å bruke, og vi håper at Viafree kan bli en plattform med god underholdning fra innholdsleverandører og distributører fra hele verden. Med kombinasjonen av Viafree som digital reklamefinansiert plattform og Viaplay som betalingsplattform, vil vi ta det digitale underholdnings­tilbudet til et nytt nivå i Skandinavia, sier Trygve Rønningen, administrerende direktør i MTG Norge.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat

---- Følg oss på Twitter og Facebook