«Peaky Blinders» tilbake på CMore

02.05.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl --- Følg oss på Twitter og Facebook

Den kritikerroste gangsterhistorien «Peaky Blinders» er tilbake med sesong 3 på C More i mai. Fengselsdramaet «Wentworth», nyinnspillingen av kultklassikeren «Prisoner: Cell Block H», har nå kommet til den fjerde sesongen. Tidligere sesonger av begge seriene er også tilgjengelig på C Mores strømmetjeneste. Ny sesongpremiere blir det også av satireserien «House of Life» - som er tilbake med den femte sesongen. Den kanadiske dramaserien «This Life» kommer også til C More i mai, i tillegg til Starz-seriene «Black Sails» og «Power».

Marty Kaan og hans team av managementkonsulenter er tilbake med en ny sesong av «House of Lies». I den femte sesongen av satireserien om spillet i USAs forretningsverden går Kaan & Associates på skinner. Marty og Jeannie finner plass til både familieliv og nye forbindelser. Samtidig dukker en uventet person fra Martys fortid opp. I rollene ser vi blant andre Don Cheadle, Kristen Bell og Ben Schwartz. «House of Lies» – sesong 5, har norgespremiere 4. mai på C More Series, C Mores strømmetjeneste og TV 2 Sumo.

Steven Knights britiske gangsterdrama «Peaky Blinders» utspiller seg i Birmingham på 1920-tallet. Her forsøker Thomas Shelby (Cillian Murphy) og hans team å ta kontroll over byen der mafialignende metoder tas i bruk. Thomas er svak for bardamen Grace (Annabelle Wallis) som arbeider i all hemmelighet for hans dødsfiende førstebetjent Campbell (Sam Neill). I slutten av sesong to ble Thomas’ kjærlighet til den gravide Grace stilt på prøve. Tom Hardy er i tilbake i den tredje sesongen som den uberegnelige gjenglederen Alfie Solomons. «Peaky Blinders» – sesong 3, har norgespremiere 7. mai på C More Series, C Mores strømmetjeneste og TV 2 Sumo. Den tredje sesongen består av 6 episoder.

«Wentworth» er den australske nyinnspillingen av dengrensesprengende kultklassikeren «Prisoner: Cell Block H». Vi har kommet til den fjerde sesongen som innledes noen måneder etter fengselsbrannen. Fangene venter på å flytte tilbake til Wentworth. Kampen står mellom Bea (Danielle Cormack) og to sterke fiender, ekstremfeministen Kaz (Tammy MacIntosh) og fengselssjefen Ferguson (Pamela Rabe). Sesong 1-3 ligger tilgjengelig i strømmetjenesten. «Wentworth» – sesong 4, har norgespremiere 24. mai på C More Series, C Mores strømmetjeneste og TV 2 Sumo. Den fjerde sesongen består av 12 episoder.

Mer om C More Kilde og Foto: C More

--- Følg oss på Twitter og Facebook