20 år med Espen Eckbo

27.06.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

I år er det det er 20 år siden en ung Espen Eckbo dukket opp på TVNorge. Nå har kanalen samlet høydepunktene fra Espens karriere, og gjennom seks programmer får seerne et latterlig gjensyn med hans utallige figurer.

– Det er veldig smigrende at TVNorge mener jeg har nok høydepunkter i arkivet til at det kan fylle en hel liten serie. Men først og fremst er jeg brydd over å havne i et sånt mimreprogram i en alder av bare 43 år. Tankene går til ungdomstiden. Dette føles som å være litt tidlig utviklet enda en gang, sier hovedpersonen selv, Espen Eckbo.

– Ideen til serien ble unnfanget av noen kynikere i redaksjonen mens jeg lå på operasjonsbordet med brukket rygg etter en bilulykke i Italia. Opprinnelig skulle det bli et sentimentalt minneprogram, men da jeg kom meg på beina igjen måtte vi gå for jubileumskonseptet istedenfor, sier Eckbo.

Programdirektør Eivind Landsverk er full av ros for den 43 år gamle 20-åringen. – Espen er en av de største humorprofilene i Norge, og en av landets beste karakterskuespillere. Det har vært en fryd å dykke ned i arkivene og finne fram gullkornene fra Espens karriere så langt. Alle som er glad i Espen Eckbo har en favorittkarakter. Min favoritt må være Rhino Thue, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook