Historisk avtale for MTG og Telenor

01.07.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG og Telenor har inngått en ny, flerårig TV-avtale som sikrer bredere distribusjon av MTGs gratis- og betalingskanaler, og i tillegg vil kunder av Viasat Parabol få tilgang til mer innhold og flere kanaler fra Discovery Networks.

Frem til i dag har ikke norske satellittkunder hatt tilgang til alle de største norske TV-kanalene, men med den nye avtalen er den tiden forbi: Avtalen mellom Telenor og MTG gir alle satellittkunder i Norge det samme kvalitetsinnholdet.

- Vi er utrolig fornøyde med at MTGs underholdning og sport med den nye avtalen blir bredere distribuert enn noen gang til Canal Digital og Telenor sine kunder, sier administrerende direktør i Viasat, Vegard Klubbenes Drogseth (bilde).

Den nye avtalen sørger for at TV6 endelig blir tilgjengelig for alle Telenors satellittkunder, og dermed får langt større distribusjon enn tidligere. Samtidig styrkes tilbudet fra Viasat Parabol med flere kanaler fra Discovery Networks; MAX, VOX, Eurosport Norge og Eurosport 1. Viasat Parabol-kunder vil få tilgang til de nye TV-kanalene fra 1. oktober.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat

---- Følg oss på Twitter og Facebook

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Trenger du hjelp med å emballere dine produkter? Vi leverer strekkfilm for alle produkter
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans