NM i Tennis på Eurosport

11.08.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Casper Ruud (bilde) er blant de som er i aksjon under NM i Tennis. Norgesmesterskapet vil bli sendt på Eurosport Norge, som også har sikret seg rettighetene til Wimbledon 2017.

– Vi er veldig glade for å kunne vise den beste norske tennisen på TV, i tillegg til den beste internasjonale, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.- På verdensbasis er tennis en av de aller største idrettene, og vi ønsker å være med på å bygge opp sporten også her i Norge, sier Aalbu. Avtalen gjelder for i år, med opsjon på to år til.

NM i tennis spilles i Frognerparken 20 og 21. august, og Eurosport Norge skal sende direkte fra semifinaler og finaler for både menn og kvinner. Casper Ruud og Malene Helgø er tittelforsvarere i sine klasser.

Norges Tennisforbund er også fornøyd med avtalen: - Det gror godt i norsk tennis om dagen og vi ser noen av de samme tendensene nå som norsk alpint hadde i slutten av 80-årene eller norsk sykkel på midten av 90-tallet, sier Håkon Bjercke, markedsdirektør i Norges Tennisforbund. - Casper Ruud begynner å få mye oppmerksomhet, men bak ham skjer det også mye spennende - ikke minst på kvinnesiden. Det håper vi at folk vil få øynene opp for gjennom TV-avtalen med Discovery og Eurosport, sier Bjercke i en pressemelding

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook