Ny storserie på History

18.08.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Norske seere kan glede seg til den helt nye serien Barbarians Rising, som har premiere søndag den 4. september på HISTORY. Dokudramaet i åtte deler forteller om noen av historiens mest beryktede krigere og deres episke kamper for å styrte Romerriket.

Barbarians Rising forteller den medrivende historien om Romerrikets storhet og fall fra perspektivet til opprørslederne. Romerne kalte dem ”barbarer” - folk som levde et brutalt og voldelig liv utenfor sivilisasjonen. Men det var også disse modige mennene og kvinnene som stod bak kampene som skulle forandre verden. Dette er den sanne historien om deres 700 år lange kamp om å styrte et av de mektigste imperiene verden noen gang har sett.

Serien har sterke skuespillere, inkludert Nicholas Pinnock (Captain America: The First Avenger) som Hannibal, Ben Batt (The Edge of Love) som Spartacus, Kirsty Mitchell (The Royal Today) som Boudicca, Tom Hopper (Black Sails og Merlin) som Arminius, Emil Hostina (Harry Potter and the Deathly Hallows) som Attila, Gavin Drea (What Richard Did) som Alarik, Steven Waddington (The Imitation Game) som Fritigern, Richard Brake (Batman Begins og Game of Thrones) som Geiseric, og Jefferson Hall (Vikings og Game of Thrones) som Viriathus.

De dramatiske rekonstruksjonene er kombinert med kommentarer fra en bred gruppe anerkjente eksperter som avslører historien bak legendene, bl.a. den pensjonerte amerikanske generalen Wesley Clark, menneskerettsaktivisten Jesse Jackson, Martin Luther King Jrs taleskriver og rådgiver, Clarance B. Jones, i tillegg til professorer, arkeologer, forfattere og historikere.

Mer om History Channel Kilde og Foto: A+E Networks

---- Følg oss på Twitter og Facebook