Ozzy og Jack på History

31.08.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Ozzy Osbourne er blitt kalt "mørkets fyrste" og "metallrockens bestefar", men for Jack er han bare ”far”. Det meste av Jacks oppvekst var Ozzy nesten alltid på turné, bl.a. som vokalist i Black Sabbath, og det var ikke mye tid til familieutflukter. Men nå drar far og sønn ut på reisen de alltid har drømt om!

Ozzy Osbourne elsker historie, men han har aldri hatt tid til å besøke de mange ikoniske stedene han har sett på TV. Jack har arvet sin fars lidenskap for historie og har arrangert en alternativ verdensturné som garantert vil imponere pappa. I denne nye serien besøker Ozzy og Jack bl.a. Mount Rushmore, Stonehenge, Bletchley Park, Roswell og det berømte Sun Studio. Du blir utvilsomt klokere - og garantert underholdt!

Ny serie på HISTORY "Ozzy & Jack’s World Detour" Hver tirsdag kl. 21.00 fra 11. oktober

En annen ny serie på History denne høsten er Billion Dollar Wreck. I 1909 la passasjerskipet Republic fra kai for å krysse Atlanterhavet, men sank utenfor Nantucket i USA. Med seg til bunnen av havet tok hun angivelig en kjempeformue. Skattejegeren Martin Bayerle har i 35 år jaktet på sannheten om Republic-mysteriet og de 150 000 gullmyntene som muligens var med ombord - tilsvarende en verdi i dag på en milliard dollar.

Denne nye serien følger Martins andre forsøk på å finne gull i vraket. Det første forsøket i 1987 kostet ham nesten familie, formue og frihet, så det er mye som står på spill når han sammen med sin sønn og et redningsteam på ny jakter på Rebublics kostbare og mystiske last. Hver søndag kl. 21.00 fra 30. oktober.

Mer om History Channel Kilde og Foto: A+E Networks

---- Følg oss på Twitter og Facebook