Nye kanaler hos RiksTV

12.09.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Nå kan RiksTVs kunder følge den amerikanske valgkampen overalt, når RiksTV legger til CNN International i TV-tilbudet sitt. CNN er en av totalt fem nye kanaler for RiksTVs kunder denne høsten.

I mars i år lanserte RiksTV ti nye kanaler i sitt nettverk, blant annet SVT2, TV4, DR1, DR2 og dansk TV2. Nå legger man også til kanaler som Fatstone.TV, samt de tre Discovery-kanalene Discovery Science, Discovery World og Investigation Discovery, samt altså CNN.

- RiksTV tar kundene på alvor, og når de ber om konkrete kanaler og et bredere kanaltilbud, ønsker vi å være lydhøre. Det er ekstra gøy å være TV-tilbyder når vi kan innfri ønsker fra kundene våre – og det gjør vi i dag, sier Salgs- og markedsdirektør i RiksTV, Bernt Andersen. Felles for alle de nye kanalene er at de er strømmebaserte. Kundene til RiksTV vil få tilgang til kanalene via SMART-boks eller på nettbrett og mobil.

CNN er velkjent for de fleste nordmenn og er den høyest rankede internasjonale nyhetskanalen, ifølge medieundersøkelser i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia og Latin-Amerika. Kanalen når over 425 millioner hjem verden over, og er tilgjengelig på sju ulike språk. Kanalen vant i 2013 og 2014 "News Channel of the Year", som deles ut av The Royal Television Society.

Mer om Diverse Foto og Kilde: Elektronikkbransjen, TVNytt.no(Kyrre Dahl)

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook