Mer strømme-TV fra RiksTV

13.09.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Også RiksTV har skjønt hva kundene vil ha. De lanserer nå en rekke kanaler som alle er strømmebaserte, som den meget spesielle norske kanalen Fatstone.

Sist uke ble Fatstone TV lansert som en av RiksTVs kanalen. Lanseringen av Fatstone TV, sammen med 3 andre kanaler, er en del av RiksTVs satsning på strømme-TV. RiksTVs kunder kan se kanalen direkte på nettbrett og mobil i hele Norge, eller rett på TV-en på kanalplass 46 med en SMART-boks.

Fatstone TV er en norskbasert kanal som sender actionsport 24 timer i døgnet. TV kanalen tilbyr spennende underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende actionsport som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

En annen kanal som lanseres på strømme-TV er CNN. Denne nyhetskanalen burde være godt kjent for de fleste nordmenn og lanseres altså nå som en nettkanal hos RIksTV. Via nettbrett eller mobil vil kundene også få tilgang til tre Discovery-kanaler: Discovery Science, Discovery World og Investigation Discovery

LES HELE SAKEN PÅ F7.NO: RIKSTV SATSER PÅ STRØMMETV Ekstern lenke

Mer om Streaming Foto og Kilde: Netflix

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook