Første Ultra HD-kanal er lansert

13.09.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Viasat har lansert Nordens første Ultra HD-kanal der du får oppleve neste generasjons bildekvalitet. Det første som sendes i UHD-kvalitet var årets første UEFA Champions League-kamp mellom Man City – Borussia Mönchengladbach.

Viasat-kunder kan nå få oppleve neste generasjonsbildekvalitet og se fotball på en helt ny måte gjennom TV-skjermen. Viasat er Norges første TV-operatør som tilbyr en såkalt UHD-boks, i tillegg til andre avanserte og mangfoldige TV-løsninger.

Ultra HD gir en helt uovertruffen detaljrikhet og bildekvalitet, og det er en økende interesse blant forbrukerne for Ultra HD, også kalt 4K, noe som merkes i et økende salg av TV-apparater som støtter den nye svært høye oppløsningen.

om tidligere nevnt var Viasat tidligst ute med HD-innhold i Norge, og er også den første TV-operatøren i Norge som tilbyr en Ultra HD-boks fra Samsung. Viasat-kunder kan også kjøpe en kortleser, som gjør at man kan få tilgang til UHD-innhold kun ved å benytte et kort rett i TV-apparatet.

Den nye boksen er liten, men kraftig og med enklere funksjonalitet; den er laget for å zappe mellom kanaler og kan enkelt kompletteres med en Viasat-harddisk som gjør den til en PVR – altså en boks med opptaksmulighet og utvidet funksjonalitet som pause og spoling i sendingen.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat

---- Følg oss på Twitter og Facebook