Spike Lee til Netflix

20.09.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Den aller første filmen til Spike Lee, She`s Gotta Have It, blir nå gjort om til TV-serie på Netflix. TV-serien vil bli en moderne utgave av den klassiske filmen.

Filmen er blitt kalt den revolusjonerende debuten til regisøren Spike Lee og kom opprinnelig ut i 1986. Nå, 30 år senere blir det altså en TV-serie i 10 episoder, bestilt av strømmetjenesten Netflix.

She`s Gotta Have It handler om Nola Darling, en artist fra Brooklyn i New York i slutten av 20-årene som prøver å finne seg selv. Hun strever også med å finne tid til både venner og hennes tre elskere.

Det er Spike Lee selv som skal regissere TV-serien, samtidig som han er produsent sammen med kona Tony Lewis Lee. Om filmen sier Spike Lee at den har en helt spesiell plass i hjertet hans, og at filmen ble laget på et veldig lavt budsjett på bare 12 dager for over 30 år siden:

LES HELE SAKEN PÅ F7.NO: Spike Lees første film blir TV-serie Ekstern lenke

Mer om Streaming Foto og Kilde: Wikipedia/ Netflix

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Trenger du hjelp med å emballere dine produkter? Vi leverer strekkfilm for alle produkter
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans