Hvem er Norges beste megler?

28.09.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Fire boligkjøpere som vet akkurat hva de vil ha. Tre meglere breddfulle av selvtillit. To av dem står igjen i finalen. Én kan til slutt slippe jubelen løs som ukens supermegler. I Meglerkampen blir konkurransen beinhard. Premiere mandag 3. oktober på TV3.

Hvem er den beste megleren? I denne serien kjemper tre meglere mot hverandre gjennom én uke, og målet er å finne den perfekte boligen til deltakere som ønsker å få boligdrømmen oppfylt. Mens den ene megleren viser fram sitt boligforslag til kjøperne, sitter de to andre i en bil utenfor boligen, og følger det hele direkte på nettbrett.

Det vil bli knallhard kniving og sleipe kommentarer meglerne imellom, og meglerveteran Nils Nordvik - kjent fra blant annet Lukket visning - vil kommentere og korrigere. Etter at ukens fire boligkjøpere har delt ut sine poeng, og forhåpentligvis sitter igjen med sin nye drømmebolig, kåres en vinner.

Gjennom seks uker og totalt 24 episoder følger vi et knippe av landets beste meglere som vil gjøre alt for å tilfredsstille kravene til deltakerne som er ute etter én ting: Å realisere boligdrømmen. Meglerkampen sendes mandag til torsdag kl. 19.30.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat

---- Følg oss på Twitter og Facebook