Nabokrangel-underholdning

12.10.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Har du en høne å plukke med naboen din? Da er du ikke alene, men fortvil ikke – i Den jævla naboen skal Øyvind Rafto og hans faste panel, bestående av psykologiprofessor Fanny Duckert og forsvarsadvokat Nils Nordhus, denne høsten reflektere rundt kjente, ukjente og ikke minst absurde, men likevel reelle nabokonflikter fra vårt langstrakte land. Premiere tirsdag 18. oktober kl. 21.30 på TV3.

Foruten psykologiprofessor og populærvitenskapelig skribent Fanny Duckert og forsvarsadvokat og nevø av legendariske Alf Nordhus, Nils Nordhus, får panelet hver uke besøk av to kjente fjes, som alle har sine egne, private nabohistorier de ønsker å dele med det norske folk.

Ord som pengekrav, høyesterett og domsavsigelser er i dagligtalen til krigsherrene som tilfeldigvis og uheldigvis bor ved siden av hverandre. For alle oss andre kan dette faktisk være rett så morsomt, for ved hjelp av rekonstruksjon av nevnte tvister skal panelet diskutere de ulike feidene under ulike tema - for eksempel "trær", "hevn" og "hobby" - og avverge vordende nabokatastrofer i samme slengen, forhåpentligvis.

- Jeg hadde faktisk ikke anelse om at tujahekker kunne ødelegge tilsynelatende oppegående mennesker og ruinere dem i samme slengen. Vi har åpenbart et botanisk problem her i Norge, sier programleder Øyvind Rafto.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat