MTG styrker sporten

16.10.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG har de senere årene satset offensivt på sportsrettigheter og styrker nå sin sportsorganisasjon både sentralt i konsernet og lokalt i MTG Norge. Nåværende sportssjef i MTG Norge tiltrer en nyopprettet stilling sentralt i MTG, og Anne Tufte hentes fra TV2 som ny sportssjef i MTG Norge.

MTG styrker sin sportsorganisasjon ved å opprette et nordisk sportsstyre, ledet av Peter Nørrelund, sportssjef i MTG, som skal sørge for sterke synergier mellom de nordiske landene, digital utnyttelse og utvikling, effektiv ressursbruk og økt fokus på nordiske sportsprodukter som Viaplay Fighting.

Stian Kleppo overtar

Sportssjef i MTG Norge, Stian Kleppo, tiltrer rollen som ansvarlig for synergier og utvikling av sports­rettigheter i MTG (Head of Synergies and Development, MTG Sport). Han skal jobbe med utnyttelsen av MTGs sportsrettigheter mellom landene og på ulike plattformer. Etter 19 år som sportssjef i MTG Norge har Kleppo opparbeidet seg en svært lang erfaring innenfor både produksjon og forvaltning av sportsrettigheter.

- Jeg har lenge hatt stort fokus på å skape synergieffekter innenfor TV, strømmetjenester og radio i MTG Norge, nå skal jeg gjøre dette i et større perspektiv, mellom virksomheter og land innenfor hele MTG-sfæren. Dette er et felt jeg brenner for, og som blir stadig viktigere slik medie­landskapet utvikler seg, sier Stian Kleppo i MTG.

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat