Freddy Fairhair sjekker på Viafree

01.11.2015 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Freddy Fairhair, kjent fra Naked Guy Picking Up Girls, har fått sin egen TV-serie på Viafree, der han sjekker opp norske jenter.

Han ble verdensberømt for sine meget spesielle sjekkemetoder. Freddy Fairhair er nordmannen som kledde seg naken foran kvinner og la an på dem. Dette ble lagt ut på Youtube og ble en viral hit. Fred Andreas Ligaard, som han egentlig heter, fikk ikke overraskende kritikk for sine stunts, men har hele tiden hevdet at han ikke ønsket å fornærme noen.

Ville underholde naken

Det var videoen «Naked Guy Picking Up Girls», som gjorde Freddy Fairhair berømt.. Videoen viser at Ligaard oppsøker jenter i Frognerparken, kler seg naken foran dem, gir dem en klem og spør etter nummeret deres. Han har til og med ereksjon foran noen av dem. Etter bare to dager hadde videoen over en million visninger. Kvinnene i videoen ler og smiler av hele episoden og han får en mild behandling av politiet.

– Jeg vil underholde og inspirere. Man behøver ikke å gå så langt som jeg gjør, men jeg prøver å sette et poeng, sier Ligaard til NRK.no. Amerikanske medier kaller ham alt fra «asshole dude» til «REALLY creepy weirdo». Noen mener det er seksuell trakassering. Andre mener at han ville vært omringet av store styrker bevæpnet politi etter få minutter hadde han prøvd det samme i USA:

Mer om Viasat Kilde og Foto: Viasat