Eurosport får ny unik strømmeteknologi

03.11.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Discovery, som blant annet står bak Eurosport, har sikret seg en unik avtale slik at de får strømmeteknologien bak Major League Baseball, ESPN og HBO NOW.

Discovery har nylig signert en samarbeidsavtale med det ledende teknologiselskapet BAMTech. Det innebærer at kanaler som Eurosport kan ta i bruk den prisbelønte strømmeteknologien BAM for sine sports- og underholdningssendinger i framtiden.

– For oss er dette første skritt i prosessen med å ta en ledende posisjon digitalt, sier Sindre Østgård (bilde) Han tiltrådte nylig som Vice President for Digital Product and Business Development i Discovery Networks.Discovery eier kanaler som TVNorge, MAX og Eurosport.

– Med BAM får vi en plattform for sport som er velprøvd og ledende i det amerikanske markedet. BAM er teknologien bak alt fra Major League Baseball og ESPN til OTT-tjenesten HBO NOW. Den blir viktig for oss i vår sportssatsing, sier Østgård.

Les hele saken på F7.no: Eurosport satser på strømme-TV Ekstern lenke

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans