Disse skal lede julemorgen

07.11.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Komikeren Mikkel Niva og NRK Supers Haakon Stevens skal lede årets Julemorgen. Karin Eckhoff skal ha det musikalske ansvaret. I år er det 20-årsjubileum for julens koseligste program. Og som vanlig blir det musikalsk lekenhet, humor og varme hver morgen gjennom hele julen.

Mikkel Niva er beæret over å få lov til å feire jul med hele Norge: - For meg som er født i Elevrum, oppvokst i Østfold og har foreldre i Lofoten, kjennes det dessuten helt naturlig. Mikkel Niva er mest kjent som humorist og improvisatør og fast medlem av ensemblet på "Det Andre Teatret". I tillegg har han vært å se på TV-skjermen de siste årene, nå sist i "BroShow" på NRK3, som paneldeltaker i "Brille" på TV Norge og i "Alt er lov" på TV 2. - Jeg gleder meg til å vise en annen side av meg selv, sier Niva.

Mikkels programledermakker heter Haakon Stevens. Han er til daglig programleder i NRK Super og har utdanning både som skuespiller og journalist. - Jeg ser frem til å synge og til endelig å få bruk for alle julegenserne mine, sier Haakon.

Det tredje faste medlemmet er Karin Eckhoff. Hun har vært pianist i Julemorgen tidligere og jobber til daglig som pianolærer, kordirigent og musiker. Julemorgen sender to og en halv time hver morgen gjennom hele julen. Premieren er 22. desember.

Mer om NRK Kilde og Foto: NRK, Ole Kaland