Marcus & Martinus inntar strømme-TV

08.11.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Dplay har inngått et større samarbeid med tenåringsidolene Marcus & Martinus. De er i gang med sin egen TV-serie på strømmetjenesten til TVNorge og det er allerede varslet at vi får se mer av duoen.

Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen er tvillinger fra Trofors i Nordland, begge født 21. februar 2002. De ble berømte da de vant MGPjr i 2012, bare 10 år gamle, med sangen «To dråper vann». Sangen, som handler om livet deres, lå én uke på VG-lista, ifølge Wikipedia.

Nå er de i gang med sitt eget TV-program MMNews på Dplay. Over åtte episoder får vi bli med inn i nyhetsstudio med gutta. Vi blir bedre kjent med dem både på hjemme- og bortebane, i studio, på konsert og på fotballbanen. Det er gutta selv som nyhetsopplesere! MMNews sendes hver dag fram til 12. november og kun på strømmetjenesten Dplay.

Dette skal bare være starten på et stort TV-samarbeid mellom Marcus og Martinus, TVNorge og Dplay. Det lover Dplay på sine hjemmesider, men de vil ikke si mer konkret om hva om kommer. Men, vi får altså se mer til tvillingkjekkasene i tiden som kommer.

Les hele saken på MEETV.no: Dplay vil ha mer Marcus & Martinus Ekstern lenke

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery

Følg oss på Twitter og Facebook