Rekord med valg for TV2 Nyhetskanalen

09.11.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

TV 2 Nyhetskanalen fikk i går sin beste dag så langt i år, og var Norges tredje største tv-kanal. 866.000 seere var i går innom kanalen, og de så i snitt 71 minutter på Nyhetskanalen. Dette er den høyeste seertiden som er målt på TV 2 Nyhetskanalen noensinne.

- Tallene viser hvilken enorm interesse presidentvalget har. Vi har jobbet på spreng i et døgn nå, med å rapportere, kommentere og analysere. Og vi skal fortsette i tiden fremover med å forklare det norske folk hva som har skjedd i USA, og hvilke konsekvenser det får for verden. Det er vårt samfunnsoppdrag når Donald Trump blir klodens mektigste, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2.

TV 2 Nyhetskanalen fikk i går en dagsandel på 9,5 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 9,1 prosent i aldersgruppen 12+. Det gjorde kanalen til landets tredje største, og det er også den tredje høyeste andelen som er målt for kanalen noensinne!

Klokken 05.41 i natt kunne TV 2 annonsere at Donald Trump ville bli USAs neste president. - Journalister liker å være først, men det er selvsagt viktigere at vi gir riktig informasjon. Våre dyktige tallknusere og eksperter har min fulle tillit. Valg etter valg analyserer de seg frem til riktig resultat ut fra et enormt tallmateriale. I dag er jeg stolt over den formidable innsatsen som alle TV 2-ansatte legger ned. Og jeg er takknemlig for alle seerne som har tillit til oss, sier Karianne Solbrække.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

---- Følg oss på Twitter og Facebook