Ny solstråle på TV2s værmelding

25.11.2016 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Kristina Kvistad Hustad er ansatt som ny værpresentatør etter Desta Marie Beeder. - Kristina kommer gjennom ruta som ei sol. Hun er en flink formidler og vi er veldig glade for å ha henne med på laget, sier Eli Kari Gjengedal, værsjef i TV 2. Hun har sin første værsending på TV 2 onsdag 7. desember.

Kristina Kvistad Hustad har vært ansatt i TV 2 siden 2013, hvor hun har jobbet i ulike redaksjoner som reporter. Nå overtar hun jobben som værpresentatør etter Desta Marie Beeder. - Jeg ble helt målløs da jeg fikk beskjed om at jeg var plukket ut til denne jobben. Jeg skjønte fort at her var det bare å gripe sjansen og si ja, med en gang, selv om det er litt skummelt, sier Kristina Kvistad Hustad.

Kristina har jobbet i TV 2 som reporter i God morgen Norge og inntil nylig i God kveld Norge. - Som journalist merket jeg etter hvert at jeg trives godt foran kamera og når jeg nå får kombinere dette med vær, så vet jeg at det kommer til å bli kjempespennende. Det er jo noe helt spesielt med vestlendinger og vær. Været avgjør nesten alt jeg gjør når jeg er hjemme på Sunnmøre. Jeg er glad i fjord og fjell, og det store spørsmålet er ofte om regnet og tåken letter nok til at jeg kan våge meg opp på en fjelltopp. Gråværet kan jeg fortsatt gjøre lite med, men fra nå av blir det forhåpentligvis færre bomturer, sier Kristina.

Eli Kari forteller at det har vært stor interesse for vær-stillingen. - Det har vært mange som tok direkte kontakt, da det ble klart at Desta skal slutte. Og det er jo veldig kjekt for oss å se at så mange ønsker å jobbe med å melde vær. Vi inviterte noen få til en prat og audition. Og så var vi så heldige å finne Kristina i første runde. Og hun takket ja uten å blunke, sier Eli Kari.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

---- Følg oss på Twitter og Facebook