Følg Femundløpet i sin helhet på TV2

12.01.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Etter å ha fulgt Hurtigruten og ribbesteking minutt for minutt kan seerne nå også få se hele Femundsløpet, minutt for minutt. Det er TV 2 som skal sende hundeløpet i februar og planlegger omfattende dekning på TV2 Sumo.

Fredag 10. februar går startskuddet og 150 hundespann slippes løs nederst i Kjerkegata på Røros. Femundløpet er i gang og det er ventet store mengder av tilskuere. Femundløpet beskrives som ikke bare et hundeløp, det er også en festival. Turister fra fjern og nær kommer til Røros i februar for å oppleve hundeløpet og verdensarvstedet.

- TV 2 har i flere år laget innhold fra Femundløpet, men i 2017 tar vi konkurransen på skikkelig alvor. Femundløpet er en folkefest, hvor mennesker fra hele verden får oppleve Norge på sitt beste. Det blir det godt tv av! Det sier utviklingssjef Ola Gråberg i TV2 i en pressemelding.

- Vi begynner tidlig om morgenen fredag 10. februar, med omfattende studiosending fra Røros. Det forteller redaksjonsleder Åse Linda Tynning. - Direktesendingene vil gå i sin helhet på TV2.no og TV 2 Sportskanalen fra fredag til mandag. På kvelden vil det gå et magasin, med det beste fra dagen.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Følg oss på Twitter og Facebook