The Good Wife i nytt format på HBO

30.05.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Skaperne av The Good Wife, Robert og Michelle King, er klare med fortsettelsen på sin prisvinnende serie. Nå kommer den nye serien The Good Fight med Christine Baranski, Cush Jumbo og Rose Leslie. Første sesong vil bli tilgjengelig på HBO Nordic 1. juni.

Det har gått ett år siden hendelsene i The Good Wife fant sted, og Diane Lockhardt (Christine Baranski) har fått nok. Innsettelsen av Trump har overbevist henne om at det er på tide å komme seg videre i livet. Hun investerer penger i en bolig i Provence og sier opp jobben i advokatfirmaet. Nå forbereder seg på å skrive sine memoarer i Frankrike.

Men livet blir ikke alltid slik man har planlagt det. I det Diane er i ferd med å forlate selskapet starter hennes guddatter Maia Rindell (Rose Leslie) sitt første år som advokatfullmektig. Ikke lenge etter forårsaker Maias foreldre en økonomisk skandale så stor at Maia blir behandlet som en utstøtt og Diane går konkurs. Men selv om de befinner seg på bunnen, er Maia og Diane klar for å kjempe seg opp og frem igjen.

Robert og Michelle King er showrunnere og produsenter. Phil Alden er medskaper av serien og har også vært med på å skrive og produsere den første premiereepisoden. Den er regissert av Brooke Kennedy. Ridley Scott, David Zucker, Liz Glotzer. Brooke Kennedy og Alison Cross er eksekutive produsenter. Serien er produsert av CBS Television Studios i samarbeid med Scott Free Productions og King Size Productions. The Good Fight er tilgjengelig kun på HBO Nordic i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

FØRST PUBLISERT PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: Sahaga