Første Netflix drama fra Australia

01.06.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Strømmetjenesten Netflix utvider stadig sitt repertoar av egenproduserte dramaserier. Det nyeste fra den kanten er en krimserie fra den overnaturlige verden, produsert i Australia. «Tidelands» blir den aller første dramaserien Netflix produserer på egen hånd i Australia. Den føyer seg inn i en lang rekke land som nå får sin første Netflix-produksjon. Du må imidlertid vente litt før du kan se serien.

Etter planen skal produksjonen av «Tidelands» starte i Queensland i løpet av 2018. De gode nyhetene er at abonnenter i Norge vil få tilgang til dramaserien samtidig som brukere i alle andre land.

«Tidelands» er en dramaserie som følger en tidligere kriminell som vender hjem til den lille fiskelandsbyen hun vokste opp i. Når liket av en lokal fisker dukker opp på stranden, avdekkes den ene etter andre av byens spesielle hemmeligheter. Området viser seg å ha noen innbyggere som stammer fra den overnaturlige verden som kalles “Tidelanders.”

Serien blir produsert for Netflix av det Brisbane-baserte selskapet Hoodlum Entertainment. Executive Producers er Tracey Robertson, Nathan Mayfield og Leigh McGrath. Disse tre har tidligere har hatt suksess i Australia med serien Secrets & Lies og også den amerikanske versjonen av samme serie. Manusforfatter for de første episodene har også hatt sukses med Secrets & Lies, nemlig Stephen M. Irwin, som også blir kreditert som skaperen av serien.

FØRST PUBLISERT PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: Netflix