Lanserer Egen TV-serie om apper

08.06.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Apple går nå i fotsporene til Netflix og HBO og lager eget orginalt innhold, som kun blir tilgjengelig på egen plattformer. «Planet of the Apps» er en realityserie fra et miljø som er svært viktig for Apple, nemlig gründerne som utvikler apper.

Den nye realityserien får premiere førstkommende tirsdag. Den første episoden blir tilgjenglig via Itunes og på showets hjemmeside. De andre episodene blir kun tilgjenglig for abonnenter av Apple Music.

I «Planet of the Apps» får deltagerne 60 sekunder på seg til å overbevise kjendisrådgivere eller mentorer om en idè til en ny app. Dersom de liker idèen vil mentorene hjelpe deltagerne med å gjennomføre prosjektet. De får blant annet hjelp til å søke finansiering gjennom Lightspeed Venture Partners, som var den aller første investoren i Snapchat.

Musikeren Will.I.Am er kreditert som oppfinneren av realityshowet. Han har sammen med produsent Ben Silverman forsøkte å selge idèen til tradisjonelle tv-kanaler før de kom til Apple, melder Reuters. Dommere i programmet blir blant annet Will.I.Am. Andre kjendiser dukker også opp som skuespillerinnene Jessica Alba og Gwyneth Paltrow.

FØRST PUBLISERT PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: Apple/Reuters