HBO Nordic har plukket opp Snowfall

14.06.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

HBO har sikret seg dramaserien Snowfall, som blir sendt på norske TV-skjermer fra 6. juli. Handlingen er satt til 80-tallet Los Angeles da en bølge av Crack-kokain inntar byen. Det er FX som har produsert serien Snowfall. De har tidligere laget suksesser som Fargo og Sons of Anarchy.

Snowfall skal utforske hvordan narkotikakriminalitetet herjet den amerikanske storbyen Los Angeles i 1983.Et nytt og sterkere stoff kom på gatene og det får dramatiske konsekvenser. Seriens skaper er John Singleton, som blant annet har fått Oscar for Boys In The Hood, sammen med Eric Amadio og Dave Andron. På rollelisten finner vi blant annet Damson Idris, Isaiah John, Carter Hudson og Sergio Peris-Mencheta.

Blant karakterene finner vi Franklin Saint, som spilles av Damson Idris. Han er en ung gateentreprenør som er ute etter makt. Gustavo “El Oso” Zapata, spilles av Sergio Peris-Mencheta. Han er en mexikansk wrestler som havner midt opp i en intern maktkrig i en mafia-familie. Carter Hudson spiler Teddy McDonald, en CIA-agent som er på flukt fra en mørk fortid, men som er i ferd med å finanisere geriljaen i Nicaragua. Lucia Villanueva, spilt av Emily Rios, er en egenrådig datter av en mexikansk mafia-boss.

Produsentere av serien er Dave Andron, Eric Amadio, Trevor Engelsen, MIchael London, Thomas Schlamme og John Singleton. Serien ble først påtenkt kanalen Showtime i 2014, men ble plukket opp av FX i fjor og får premiere på HBO Nordic 6. juli.

FØRST PUBLISERT PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde og Foto: HBO