Fra 90210 til ny komedie på Netflix

21.06.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Netflix satser stadig på nye egenproduserte serier. Neste år er det premiere på Alexa & Katie, som strømmetjenesten håper vil bli et nytt flaggskip. Serien har vært under planlegging en stund, men nå er det kjent at Netflix har sikret seg flere kjente skuespillere, som Tiffani Thiessen.

Thiessen ble kjent i Norge med dramaserien Beverly Hills 90210, som gikk sin seiersgang på TV på 90-tallet. Hun har siden vært aktiv i serier som Fastlane, What about Brian og White Collar. I Alexa & Katie vil Tiffani Thiessen spiller Lori, som er en overbeskyttende mor til en av de to hovedrollene.

Paris Berelc og Isabel May har de to hovedrollene i Alexa & Katie, som er en komedie om to bestevenner som begynner på videregående skole ( High School ). Dette fører til en personlig krise som gjør at de to føler seg utenfor, på et tidspunkt i livet der det aller viktigste er å passe inn.

Serien er skapt av Heather Wordman, som også skapte suksessen Hannah Montana. Matthew Carlsson vil fungere som show runner. Begge de to nevnte vil være Executive producers. Alexa & Katie vil få premiere i 2018 på Netflix også i Norge.

FØRST PUBLISERT PÅ F7.NO Ekstern lenke

Mer om Streaming Kilde: Netflix