Petter og Vendela med eget TV-show

01.08.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Etter at det tidligere i vår ble kjent at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er et par, har det vært stor interesse rundt kjæresteparet. -Det at vi først ble så ekstremt gode venner, og at det så utviklet seg til kjærlighet kom helt uventet på meg, sier Vendela.

21. august er det premiere på dokuserien ”Vendela + Petter” på TV 2 Livsstil. Gjennom 16 episoder kan seerne følge deres første sommer som kjærestepar. -Vi får utrolig mange spørsmål om hvordan livet er etter «Farmen Kjendis». Mye av det får du svar på i dokuserien, sier Petter.

-For min del har det vært en eventyrlig tid siden jeg forlot Storøy gård. Og etterdønningen har vært store både jobbmessig og privat, sier Vendela. For Vendela er det en ny opplevelse å være med på en dokumantarserie som dette.

-Det er morsomt, og samtidig veldig annerledes fra alt annet jeg har gjort før. Jeg er vant til å være foran kamera, men jeg må innrømme det i starten var rart å ha kamera på slep hele tiden, sier Vendela. ”Petter + Vendela” har premiere på TV 2 Livsstil 21. august, og er produsert av FreemantleMedia for TV 2.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Følg oss på Twitter og Facebook