Flere nye avtaler for RiksTV

17.08.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

RiksTV har de siste dagene offentliggjort flere nye avtaler om distribusjon av nye kanaler. RiksTV og MTG er blitt enige om en ny TV-avtale som gir RiksTVs kunder tilgang til de aller fleste Viasat-kanalene, også i form av strømming hvor og når man vil.

Viasats premium-kanaler for sport vil gå inn i TV-distributørens RiksPakken. Dette betyr at RiksTV-kundene vil få tilgang til alle Champions League-kampene på Viasat-kanalene i RiksPakken sin. Også kanalene TV3, Viasat 4, TV6 og eSportsTV er inkludert i den ferske avtalen. RiksTV-kundene får se kanalene når de vil og hvor de vil. - Dette er en god nyhet for alle våre kunder og oss i RiksTV. Det er noe vi har ønsket oss lenge – og endelig er vi i mål. Dette betyr komplette TV-pakker med sport og underholdning. Og kundene vil se at betal-TV-kanaler eller premium-kanaler med sport vil legges inn som en del av RiksPakken, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Nå har administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV (bilde) også signert en avtale med den internasjonale strømmetjenesten HBO Nordic. HBO Nordic vil i løpet av høsten bli inkludert i TV-distributørens RiksPakken.

– Kundene våre vil i stadig sterkere grad konsumere filmer og serier i tillegg til tradisjonelt TV-innhold. I tillegg har kundene en stadig større forventning til å kunne se innholdet når og hvor de vil. Vi mener at HBO Nordic vil bli et ypperlig tilbud til våre kunder i så måte, en sterk merverdi innen TV-underholdning, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Mer om Diverse Foto: RiksTV

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook