Davy Wathne griller partiledere på TV2

28.08.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Davy Wathne er førstegangsvelger i en alder av 67 år. Gjennom ni møter i God morgen Norge har TV 2-profilen stilt spørsmål til partilederne, og politikerne har prøvd å overtale ham til å stemme på sitt parti.

Davy sine møter med partilederne vises på God morgen Norge mellom kl. 07.05 og 07.25 fra tirsdag 29. august og frem til fredag 8. september. Davy Wathne har vært amerikansk statsborger hele livet, men da Donald Trump stilte opp som presidentkandidat bestemte Davy seg for å bli norsk. Han søkte om norsk statsborgerskap 18. mai i fjor.

Hva er viktig for deg når du skal velge parti?

-Det viktigste er nok helheten, tenkningen, menneskesynet og de bærende ideene. Jeg må også kunne stole på at partiet virkelig står for det de sier og at de vil kjempe for nøkkelsakene sine uansett "parlamentarisk situasjon".

Hvordan har møtene med partilederne vært?

-Fantastiske. Jeg synes det er rørende at de har tatt seg tid til disse samtalene med meg som førstegangsvelger i en travel og hektisk tid. Jeg setter enormt pris på alvoret og engasjementet som samtlige, uten unntak, har vist meg, sier Davy Wathne.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Følg oss på Twitter og Facebook