Dplay satser på bikini-reality

04.09.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Discovery planlegger en norsk versjon av suksessformatet Ex On The Beach. Sjangeren står sterkt i den yngre målgruppa, og planen er å publisere på Dplay først.

– I realityserien Ex On The Beach blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksuriøs strandlocation for å bade, flørte, feste og generelt ha det gøy. Twisten er at gammel moro bokstavelig talt lurer i vannskorpa når deltakernes eks-kjærester ankommer stranda for å være med på festen, sier programdirektør Eivind Landsverk.

Ex On The Beach ble først sendt på britiske MTV i 2014. Serien har siden blitt gjort i lokale versjoner i en rekke land. Den har blant annet gått i tre sesonger i Sverige på TVNorges søsterkanal, Kanal 5, der den er den desidert mest sette serien på svenske Dplay.

– Det er helt klart at vi tar den svenske suksessen til etterretning når vi nå planlegger oppstart i Norge. Det er et uttalt mål å nå de yngre seerne med innhold som fenger på våre plattformer. Allerede i høst setter vi på komidramaet Hvite gutter med et eksklusivitetsvindu på Dplay, og det er stort fokus på investeringene i digitalt innhold, sier Eivind Landsverk.

Mer om Streaming Kilde/Foto: Discovery