HBO Nordics første orginalserie

20.09.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

HBO Nordic, en divisjon i HBO Europe, har gitt grønt lys for sin første skandinaviske originalproduksjon. GÖSTA er en komiserie bestående av 8 episoder skrevet og regissert av den anerkjente svenske filmskaperen Lukas Moodysson.

Gösta er en 28 år gammel barne- og ungdomspsykiater fra Stockholm som har fått sin første jobb i en liten by i Småland, hvor han leier en hytte i skogen. Gösta ønsker å være den snilleste personen i verden og hjelpe alle han møter. Noen ganger går det bra, andre ganger gjør det ikke det… «Jeg er veldig glad for å kunne lage min egen tv-serie», sier Moodysson, som har regi på alle de 8 episodene i serien. «Jeg vil at det skal bli som en blanding av komedie og Dostojevskij. Så morsomt som mulig og så alvorlig som mulig.»

Gösta er Moodyssons første tv-serie og produseres av Memfis Film. «Det er en glede og en ære å produsere HBO Nordics første originale skandinaviske serie. HBO er et perfekt hjem for serien med sin særegne miks av komedie og drama», sier produsent Lars Jönsson fra Memfis Film.

«Gösta er en innsiktsfull, morsom, nyansert og bittersøt historie, som sier noe om tiden vi lever i, på en måte kun Lukas kan formidle. Jeg er så veldig fornøyd med å kunne ønske Lukas og Lars velkommen til HBO Nordic», sier Hanne Palmquist, Commissioning Editor & VP Original Programming i HBO Nordic.

Mer om Streaming Kilde/Foto: HBO

Skriv din kommentar på Twitter eller Facebook