Get satser på norsk innhold

21.09.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Denne uken arrangeres Nordiske Seriedager i Oslo. Nordiske Seriedager arrangeres av NRK, TV2, Norsk Filminstitutt og Aftenposten og Get er hovedsponsor for arrangementet.

- I forbindelse med Nordiske Seriedager som nå arrangeres lanserer vi i samarbeide med Euforia film over 20 norske filmer på vår nye strømme-plattform. I tillegg har vi inngått en ny avtale som inkluderer 25 norske dokumentarfilmer. Det norske innholdet vil være inkludert i dagens tv-tilbud til alle kunder. Kunder kan nå se enda mer norsk innhold, hvor og når de vil, både på nett-brett, PC, Mac og Apple-TV, sier Gunnar Evensen, CEO i Get og TDC Norge.

- Nordisk innhold møter stadig hardere konkurranse fra globale strømmeaktører med egne distribusjonsplattformer. Get ønsker derfor å jobbe aktivt for å fremme nordisk innhold som fortjener bred oppmerksomhet, sier Gunnar Evensen, CEO i Get og TDC Norge.

- Vi er svært glade for at Get går foran og løfter fram og synliggjør norsk innhold. Vi har sett at en del utenlandske aktører nedprioriter norske produksjoner, og som en motvekt til dette er det helt avgjørende at Get og andre store norske leverandører fokuserer på lokalt innhold for at dette ikke skal forsvinne for publikum, sier Vibeke Skistad i Euforia Film.

Mer om Diverse

Kilde: Get Foto: Get

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook