Netflix med ny spionserie

28.09.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Netflix har, sammen med ABC, bestilt en ny dramaserie som utspiller seg på stedet der de amerikanske spionsatelittene overvåkes. Området kalles Pine Gap og ligger langt ute i ødemarka i Australia. Det er foreløpig ukjent når den blir sendt på norske tv-skjermer.

Det er Screentime som skal lage serien og produksjonen starter i november. Dramaserien beskrives som en internasjonal politisk thriller. Personene som står bak serien er Greg Haddick og Felicity Packard. Haddick beskriver serien som et orginalt spennende drama inspirert av moderne geopolitiske konflikter.

Handlingen i Pine Gap utspiller seg i den hemmelighetsfulle etterretningsverdenen og setter fokus på utfordringene både nasjoner og enkeltpersoner opplever når lojaliteten er truet. Her settes den internasjonale forbindelsen mellom USA og Australia på prøve, det er personkonflikter og tragiske feiltagelser.

Serien vil bli produsert av Lisa Scott og Felicity Packard, med Bob Campbell, Rory Callaghan og Greg Haddick som executive producers, sammen med Sally Riley og Kym Goldsworthy fra australske ABC. Pine Gap støttes av delstaten South Australia og South Australian Film Corporation. Preproduksjon vil skje i Adelaide og filmen vil bli spilt inn på flere steder i Australia.

Mer om Streaming Kilde: Netflix Foto: Wikipedia

Si din mening på Twitter eller Facebook