Norsk standup på Comedy Central

05.10.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

TV-kanalen Comedy Central, verdens største humornettverk, sender første episode av sin storsatsning Comedy Centrals Stand Up Uten Grenser lørdag 7. oktober klokken 22.00. Programmet ledes av komiker Jonna Støme, som i løpet av ti episoder kommer til å ønske både velkjente komikere og nyere talenter fra Norges humorlandskap velkommen til stand up-scenen. Uten Grenser er Viacom-eide Comedy Centrals største satsning på lokalt innhold i Norden noensinne.

- Det er ufattelig moro å få være med i et show som skal sendes på TV-kanalen bak internasjonale komikere som Dave Chappelle, Amy Schumer og Sarah Silverman. Det gjør meg både glad, ydmyk og litt redd på en gang, sier Jonna Støme, som skal lede alle episodene av Uten grenser. - I tillegg er det en spesiell rolle å skulle være programleder. Det er liksom mitt ansvar at publikum er varmet opp før komikerne kommer inn, så presset har aldri vært større for å treffe med vitsene, samtidig som det også er litt digg å kunne sitte på bakrommet å la noen andre gjøre mesteparten av jobben, smiler Støme.

I første episode møter vi den veletablerte standuperen Dex Carrington, kjent fra MTV-serien Dexpedition, og up-and-coming bergenseren Jan Tore Kristoffersen. Premieren på Uten Grenser tar oss gjennom temaer som problemer med dagens tatoveringstrender, pinligheten med offentlige toalettbesøk, en overraskende løsning mot overpopulasjon og hvilke Facebook-statuser som gjør seg etter et stygt brudd, for å nevne noen. I neste episode er det Tusvik & Tønne og stand up-legen Jonas Bergland som skal ut i ilden, og utover høsten trer komikere som Rasmus Wold, Ole Soo, Christer Torjussen og Jørgen Ep inn på scenen, og inn i stuer over hele Norge.

Comedy Centrals Stand Up Uten Grenser produseres på Latter i Oslo av produksjonsselskapet Latter TV, og er en del av Viacom International Media Networks (VIMN) satsing på lokalprodusert innhold. Executiv produsent er Andreas Tschig, regissør er Vemund Vik, produsenter Elina Krantz / Christian Finnskog. Uten Grenser produseres lokalt i både Norge, Sverige og Danmark, og som navnet tilsier er det gode mulighet for at de svenske og danske produksjonene finner veien over grensene til norske seere utover høsten.

Mer om Diverse Kilde: Viacom Foto: Viacom

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook