Kan du se hvem som bor her?

12.10.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Hvordan ser hjemmet til en arkitekt ut? Eller hjemmet til en barnevernspedagog? Og hvordan er det hjemme hos en journalist? I Hvem bor her? kan du, sammen med deltakerne, gjette deg frem til hvordan hjemmet til et menneske ser ut basert på førsteinntrykk og yrke. Hvem bor her? har premiere på TV3 mandag 16. oktober kl. 20.00.

I serien skal tre personer som aldri har møtt hverandre før, på visning i fire forskjellige hjem. Deltakerne bor selv i tre av de fire leilighetene, men de vet ikke hvem som bor hvor. Den fjerde leiligheten er en jokerleilighet hvor ingen av dem bor, og denne leiligheten er med for å gjøre gjettingen enda vanskeligere.

Klarer de ved å se på design, møbler, kunst, bøker og farger å gjette hvem som bor hvor? Her gjelder det å være en god menneskekjenner og tolke hverandres reaksjoner når de besøker de ulike hjemmene.

Hvem bor her? sendes mandag til torsdag, og i løpet av høsten skal 72 deltakere gjette seg gjennom 96 hjem. I den første episoden møter vi art director Nicoline, IT-konsulent David og kontorleder Hege som skal få starte leken. De skal få oppleve fire fantastiske boliger på Kringsjå, Frogner og Jar, men hvem bor hvor? PREMIERE: Hvem bor her? mandag 16. oktober kl. 20.00 på TV3.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/