Fra luksusfellen til Businessfellen

20.10.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Det er ikke bare privatpersoner som sliter økonomisk, det finnes også tusenvis av norske småbedrifter som har vanskeligheter med økonomien og driften av foretaket sitt. Businessfellen handler om drømmen om å starte opp noe med to bare hender, eller å overta bedriften som har vært i familiens hender i årevis. I denne programserien hjelper vi disse med å overleve og komme på rett kurs. Businessfellen har premiere onsdag 25.oktober klokken 20.30 på TV3.

Stadig flere nordmenn setter drømmen til livs, og med økning i antall bedrifter øker også antallet konkurser og tvangssalg. Mye blir satt på spill og bedriftseierne som oppdager at det slett ikke er så enkelt som de trodde, og risikerer å miste alt. Heldigvis finnes det hjelp å få, for nå kommer programmet Businessfellen med økonomene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen fra Luksusfellen for å hjelpe disse småbedriftene med å rydde opp i økonomien.

Økonomene får eksperthjelp i hver episode fra gründere som har spisskompetanse på ulike felt, avhengig av hva slags bedrift som er i nød. Disse ekspertene hjelper blant annet en dyrebutikk, en frisørsalong og en blomsterbutikk med alt fra markedsføring til opprydding, varelager, salg og styling av butikk.

Gründere som er med i Businessfellen i høst, er Simen Staalnacke fra Moods of Norway og Sverre Steensen som står bak butikkjeden «Enklere liv». Vi har også med Anne Mina Lillelien som er en av Norges beste blomsterdekoratører med egen butikk, og kjendisfrisør Birger Løkeng som står bak et utall frisørsalonger. Disse gründerne har spisskompetanse på sine områder som salg, merkevarebygging og butikkdrift.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/