MTG TV styrker programavdelingen

13.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

MTG TV har de siste årene satset tungt på blant annet drama og egenprodusert innhold til Viafree, og styrker nå programavdelingen med nye ressurser og nye roller. MTGs strømmetjenester Viafree og Viaplay blir stadig mer integrert i MTG TVs lineær-TV-tilbud, og en større omorganisering av programavdelingen er gjort for å støtte opp under en fremtidsrettet innholdsstrategi.

Kristjana Brynjolfsdottir (bilde) blir ny Head of Schedule og skal lede scheduleringsteamet i MTG TV og Viafree. Brynjolfsdottir har tidligere hatt ansvaret for scheduleringen av TV3 og har god kjennskap til MTG-systemet. Lars Olav Vartdal (bilde), også med lang fartstid i MTG, får en nyopprettet rolle som dramasjef i MTG TV og skal ha ansvaret for dramasatsning både lineært og digitalt. Det vil også bli en spesialisering av de øvrige programredaktørene, der man jobber innenfor ulike programsjangre som livsstil, underholdning, reality og dokumentarserier.

Helena Vickhoff er ansatt som administrasjonssjef og vil få ansvar for økonomi, kontrakter og den daglige dialogen med profiler i MTG TV. Vickhoff har lang fartstid i TV-produksjonsbransjen og kommer fra stillingen som produksjonssjef i Monday Media.

Programdirektør Andreas Bakka Hjertø er svært fornøyd med å få sentrale roller på plass i avdelingen, og har dessuten rendyrket en sjangerspesialisering av programredaktørene: «Vi går en krevende, men spennende tid i møte i TV-bransjen, der seermønstrene endrer seg utrolig raskt samtidig som konsumet av underholdningsinnhold stadig øker. Vi er nødt til å endre oss i takt med seerne, og med de endringene vi nå har gjort i MTG TVs programavdeling mener jeg vi er godt skodd for å produsere underholdning av god kvalitet for alle plattformer fremover». Den siste brikken som skal på plass er den meget ettertraktede stillingen som utviklingssjef i MTG TVs programavdeling, som lyses ut i disse dager.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/TV3/Viasat/