Knightfall på HBO Nordic 7. desember

22.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Den etterlengtede historiske serien "Knightfall" får première på HBO Nordic 7. desember. Handlingen i Knightfall er satt til 1300-tallet og inkluderer tempelridderne og en eventyrlig jakt på Den Hellige Gral.

Produksjonen fikk større utfordringer etter at en brann herjet og ødela store deler av settet høsten 2016, melder serienytt.no. Brannen påførte skader for rundt 50 millioner kroner. Det var innspillingslokasjoner i Tsjekkia som ble rammet av brann. Innspillingen var ferdig i desember 2016.

Historien begynner etter byen Akkas fall, som var tempelriddernes siste domene i det hellige landet og dermed tapet av den Hellige Gral. Flere år senere kommer det fram ledetråder til hvor den kan befinne seg. Dette får tempelridderne, ledet av den edle og modige Landry til å starte jakten på det unike begeret. Det blir en reise fyllt av kamper i det hellige landet og mot den franske kongen, helt fram til den beryktede oppløsningen av ridderordene, fredag den 13ende, 1307.

Jeremmy Renner, kjent fra The Avengers, er produsent for serien. Tom Cullen har hovedrollen som Landry, Olivia Ross spiller Dronning Joan, Bobby Schofield spiller Parsifal og Sabrina Bartlett inntar rollen som prinsesse Iabella, melder serienytt.no.

Mer om Streaming Kilde: Serienytt.no Foto: HBO

Si din mening på Twitter eller Facebook