Ducktales er tilbake på TV

27.11.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

De originale DuckTales-episodene gikk på TV fra 1987 til 1990. I serien fulgte vi Onkel Skrue og Ole, Dole og Doffen og andre velkjente figurer fra Andeby, i tillegg til en rekke nye karakterer skapt for dette universet.Denne høsten og vinteren er DuckTales tilbake med helt nye historier i helt ny innpakning. Både på TV, der serien vises på Disney XD og Disney Channel, og i bladformat der historiene vil gå som ekstrahefter og etter hvert som en del av Donaldbladet – gjennom hele 2018!

- Vi håper nye DuckTales vil treffe en ny generasjon andeelskere på samme måte som dagens småbarnsforeldre opplevde det på 80- og 90-tallet, sier Markedssjef i Egmont Publishing, Cecilie Kalleberg i en forventningsfull kommentar.

DuckTales-universet og historiene er inspirert av Donaldlegenden Carl Barks, men mye skiller seg fra den verdenen vi kjenner fra Donaldbladene: I den nye serien flytter Donald Duck og Ole, Dole og Doffen inn i Skrue McDuck-huset. Der treffer guttene den imponerende kule jenta Nebby.De nye beboerne vekker Skrues eventyrlyst, og snart begir gjengen seg ut i verden på fantastiske skattejaktekspedisjoner. Det er også gøy å se at Ole, Dole og Doffen har fått tre tydelige forskjellige personligheter.

Ole: Tre sekunder eldre enn de to andre og derfor den mest ansvarlige av guttene. Dole: Tøffest av trillingene. Glad i å oppsøke fare. Doffen: Rappkjeftet og kanskje litt sleip …

Det er også verdt å merke seg at Donald har en større rolle denne gangen enn i de forrige DuckTales-sesongene. I tillegg til alt det nye DuckTales-innholdet i Donaldbladet utgir Egmont to Donald Pocketer med de nostagiske DuckTales historiene fra 90-tallet.

Mer om Diverse Kilde og Foto: Egmont

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook