Mot slutten for Senkveld

04.12.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den siste.

- Vi er så heldige! Vi har hatt verdens beste jobb i snart 15 år, og har fått lov til å møte så mange herlige, imponerende og merkelige mennesker. Og vi har fått lov til å oppleve ting som...ikke er så vanlige, sier Thomas Numme. - Vi elsker det vi gjør, og alle de der hjemme som følger med oss hver fredag, sier Harald Rønneberg. - Og alt dette har vi to fått gjøre sammen, et ganske unikt venn- og partnerskap, rett og slett, sier Thomas.

Programmet er unikt i norsk underholdningssammenheng, og har etter snart 15 år blitt en del av norsk kulturhistorie. Senkveld er et talkshow der samtalen og humorinnslag har stått sentralt gjennom 29 suksessrike sesonger. - Alle eventyr har en slutt, også det som må ansees å være ett av de vakreste eventyrene på TV 2. «Senkveld med Thomas og Harald» er, og har vært, en institusjon på fredagene på TV 2 i 15 år. I ukas mest populære talkshow har programlederne samlet familien foran skjermen uke etter uke, måned etter måned og år etter år, kommenterer TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

- Jeg har stor respekt for den jobben Thomas og Harald har gjort for TV 2. De har hatt besøk av alle kjendiser og aktuelle personligheter fra både inn- og utland, de har laget årets tv-øyeblikk og videreutviklet seg i takt med tiden og levert innhold og underholdning i toppklasse hver eneste uke. I tillegg er de hardtarbeidende hedersmenn som er veldig sterke på innhold. Thomas og Harald skal heldigvis fortsette å være programledere i TV 2 også etter endt siste sesong, og vil dukke opp på skjermen igjen i nye konsepter i tiden som kommer, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Si gjerne din mening på vår Facebook-side