Slik blir julen på TV2

12.12.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Julehelgen blir det «God jul Norge»-sendinger fra TV 2, levert av «God morgen Norge»-redaksjonen. Julaften morgen er det Peter Moi Bubresko, Elin Ruhlin Gjuvsland, Wenche Andersen, Isabella Martinsen og Finn Schjøll som er på jobb for TV 2. Foto: Espen Solli/TV 2

- I år er julaften på en søndag. For å gi TV 2s seere en hyggelig julehelg har vi valgt å starte allerede fredag kveld, 22. desember, med en kveldssending med spennende gjester, julestemning og vakker musikk. Så følger vi opp både lille julaften og julaften morgen med sendinger. Alle tre sendingene har vi valgt å titulere som «God jul Norge», sier redaksjonssjef i «God morgen Norge», Sissel Randsborg.

Det er spente og motiverte TV 2-profiler som stiller på jobb i julehelgen. - Jeg gleder meg til å lede sendingen på bitte lille julaften sammen med Peter Moi Bubresko, og til å se hva spennende Wenche Andersen lager på kjøkkenet. Allerede nå kan jeg røpe at blant andre Ari Behn, Bjarte Hjelmeland, Henriette Steenstrup, John Brungot og den irske skuespilleren Jonathan Rhys-Meyers kommer på besøk i studio på Aker Brygge.

Programleder Elin Ruhlin Gjuvsland skal være programleder både lille julaften og julaften. - Det er helt nytt for meg å være på jobb i julen, men jeg gleder meg. Det er blitt litt ekstra fart på mine private juleforberedelser siden jeg skal jobbe men jeg tror alle pakkene snart er klar nå. Kan jeg, sammen med mine gode kollegaer fra God morgen Norge glede noen med morgensendinger med gode gjester, julestemning og flott musikk både dagen før dagen og selve julaften er ingenting bedre enn det, sier Elin.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Si gjerne din mening på vår Facebook-side