David Letterman er tilbake

09.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Den legendarisk talkshow-verten David Letterman ble lei av å være pensjonist og er nå tilbake med eget show på Netflix. "My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman" lanseres 12. januar og en ny episode vil komme hver måned.

Letterman vil snakke med velkjente gjester som George Clooney, Malala Yousafzai, Jay-Z, Tina Fey, Howard Stern og President Barack Obama. Sistnevnte er gjesten i det aller første programmer i serien og dette er det første talkshowet Obama er med på siden han forlot det hvite hus.

Talkshowet er produsert av Radical Media og Lettermans Worldwide Pants inc for Netflix og hver 60 minutter lange episode vil fokusere på en bestemt person som Lettermann synes er ekstra fascinerende. Det blir intervjuer både i studio og utenfor studio på diverse steder. Dette er intervjuer som går i dybden men med humor og varme, står det i en pressemelding.

David Michael Letterman er en 70 år gammel amerikansk programleder, tekstforfatter, komiker og fjernsynsprodusent. Han er mest kjent for å ha ledet fjernsynsprogrammet The Late Show with David Letterman som ble sendt på CBS. Han var også innom flere andre stasjoner og var en svært populær programleder. Hans kveldshow gikk på lufta i forskjellige former gjennom 33 år.

Mer om Streaming Kilde: Netflix/Wikipedia Foto: Netflix

Si din mening på Twitter eller Facebook