Løgndetektor på TV2 Livsstil

11.01.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

”Den nakne sannhet” er en helt ny tv-serie der 40 par får sjansen til å ha den ærligste samtalen noensinne. Ved hjelp av programleder og sannhetsekspert Vidar Hansen og en løgndetektor – vil de få de ærlige svarene de søker. ”Den nakne sannhet” får premiere mandag 15. januar på TV 2 Livsstil.

I ”Den nakne sannhet” møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og noen i helt nye forhold for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I hvert program møter vi to par, der deltagerne får stille hverandre 20 spørsmål hver. Noen spørsmål er unike for akkurat det paret, mens andre dekker det som par vanligvis trenger svar på.

I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Programleder Vidar Hansen, som også er en sannhetsekspert, leder samtalen mellom parene og stopper opp hvis han avdekker usannheter. Målet med samtalen er å få bekreftelser, skape ro eller å få en avslutning på forholdet for parene.

Den første uken treffer vi blant andre Haakon og Kristianne som ønsker å snakke ut om fortiden, Victoria som ønsker å spørre Erik om hennes sykdom er en byrde, Malin og Martin om hvor sterk kjærligheten er og om de tåler et avstandsforhold, Lene som trenger å rense luften i forhold til Dag-Are som er polyamorøs, og Markus som ønsker sannheten fra Henriette om en helt spesiell og vanskelig hendelse.

Mer om TV2 Kilde og Foto: TV2

Si gjerne din mening på vår Facebook-side